Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Garage Kerkelanden inspecteert uw auto volledig bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

 

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

 

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

 

Remmenservice

Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat uw remmen goed werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden bij Garage Kerkelanden in Hilversum

 

Accu controle en/of vervangen

Je auto start niet meer omdat de accu leeg is? Dat wil iedereen voorkomen. Bij Garage Kerkelanden controleren wij de accu van je auto of vervangen wij de accu indien nodig. Wij raden het vooral aan om in de wintermaanden je accu te laten controleren. In deze koude periode hebben de accu’s het vaak zwaar te verduren. Wil je meer informatie over het controlen of vervangen van uw accu, neem gerust contact met ons op!

 

Wilt u onderhoud aan uw auto laten uit voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in.