Garagebedrijf Kerkelanden gaat voor kwaliteit

De technologieën gaan steeds verder voor de nieuwe auto’s.
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben wij geïnvesteerd in de allernieuwste Hunter uitlijnmachine Type Hawkeye Elite. Iedereen vindt besparen als het toch eenvoudig kan van belang; of u nu in een tweedehands Opel rijdt of in een spiksplinternieuwe Tesla!

 

De HUNTER 3D uitlijnmachine

Dit bijzonder secure uitlijnsysteem is uitgerust met de door Hunter gepatenteerde QuickGrip wiel adapters. De adapters zijn vervaardigd uit schokvast polycarbonaat met rondom een rubberen stootrand. Wat betekent dat voor u? Met deze wieladapters kunnen er geen beschadigingen op uw lichtmetalen velgen ontstaan tijdens het uitlijnen.

Deze machine is uitgerust met vier digitale camera’s, elk voor één wiel. Daarnaast biedt de software in deze machine zeer uitgebreide meetverslagen. Ook ondersteunt dit systeem het resetten van de elektrische stuurhoekcensor na afstellen van uw auto. Wij vinden het belangrijk onze klanten de beste service met het nieuwste apparatuur voor alle types auto’s te bieden.

 

Wanneer moet u uw auto uitlijnen?

Wanneer u merkt dat uw auto naar links of naar rechts trekt tijdens het rechtdoor rijden, op een vlakke weg met weinig zijwaartse wind of dat uw banden abnormaal snel slijten dan duidt het er vaak op dat uw auto uitgelijnd moet worden. Wij bevelen het aan om met uw auto naar Amsterdambanden te komen voor een 3D uitlijncontrole. Controleren en het aanpassen van de uitlijning van uw auto is een simpel en snel proces. Er worden kleine aanpassing gedaan aan de voor- en achterzijde van de ophanging van uw auto. Dit voorkomt onverwachte bewegingen van uw auto en het zorgt ervoor dat uw banden gelijkmatiger slijten. Laat de uitlijning van uw auto altijd controleren wanneer:

  • Uw auto iets geraakt heeft zoals een stoeprand of een gat in de weg.
  • Uw banden onregelmatig of abnormaal slijten.
  • U onregelmatigheden ervaart tijdens het rijden zoals:
  • Het stuur blijft schreef staan tijdens het rechtdoor rijden.
  • Na het aanschaffen van een nieuwe set banden, want u verwacht dat uw banden zolang mogelijk meegaan.
  • Na het vervangen van ophanging of stuurinrichtingsonderdelen.

 

Waarom is 3D uitlijning belangrijk?

Uitlijning heeft invloed op de snelheid van de bandenslijtage. De fabrieksuitlijning is ervoor ontworpen om uw bandenslijtage te minimaliseren en het maximaliseren van het rijcomfort. Het positief veranderen van de uitlijning van uw auto verlaagt de , verhoogt de levensduur en de prestaties van uw banden. Tevens wordt uw brandstofverbruik verbeterd. Maar het allerbelangrijkste is wel dat ook uw veiligheid tijdens het rijden wordt verhoogt, omdat de rijstabiliteit na het uitlijnen is verbeterd.